jueves, 25 de marzo de 2010

Pujada al Santet


Avui dia 24 de Març de 2010 Els Cabestros hem fet una altra sortideta, hora de sortida les 8 del matí, aquí ja ha començat la polèmica. Estàvem al punt de sortida com sempre a casa Jon; Pepo, Alex, Loreto i Josep, Pepo i  Alex ja sabien que Jon no vindria, ja que ha despertat a tothom enviant missatges cap a les 6:45 del matí.
Pepo s’ha emprenyat bastant i la jugarreta de Jon ha estat tema de conversa durant la major part del dia, una anècdota més dels Cabestros.
En un principi la ruta era fer els 4 Mollons, però degut a que el dia no acompanyava massa per poca visibilitat i que no sabíem la sendera hem decidit canviar de ruta.
Hem deixat el cotxe a l’Ermita del Montsià i hem agafat la sendera que puja cap al Santet de dalt del Montsianell, hem baixat fins les 7 Piques, aquí Alex a proposat pujar pel Cremat, l’hem seguit rexistant una mica però bueno. Esta zona estava tota furgada de jabalins, hem baixat pel Pi Gros i hem començat a córrer camí Mas de Miralles fins a la Mapei, uns 4,5 Km, a la pujada de l’Ermita he volgut fer un esprint amb Alex per rematar la jugada i per poc no arribo fins al cotxe. Allí a l’Ermita hem fet uns quants estiraments per soltar una mica les cames carregades pel trosset d’asfalt i ja hem marxat cap a casa a les 10 del matí.
Ha estat una ruta amb una mica de tot, pujada, baixada, pujada,  carrera continua per pla i una altra pujada, bastant completa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario