martes, 2 de marzo de 2010

Coco de Jordi- La Foradada

Quarta sortida dels Cabestros, avui hem anat Pepo, Alex i jo Josep, havíem de ser quatre però el Cabestro major Jon ens ha fallat i no ens ha avisat ni amb un simple SMS, li hem trucat però no ha contestat, així que hem marxat els tres.
El recorregut ha començat al Cocó de Jordi, on hem deixat el cotxe, i hem pujat fins a la Font del Burgà passant primer pel Pla de Gallos, al primer tram de la sortida el gps d’Alex no connectava i s’ha deixat de contar un kilòmetre o així però bé, fallos del directe.


De la Font del Burgà no teniem massa clar si pujar a la Foradada o no pel temps del que disposavem, això ho hem decidit finalment un cop arribat al Mas de Matarredona, aquí ha començat el primer intent de correr una miqueta, però Pepo es resistia una mica, tot s’ha de dir que està una mica lesionat del genoll, així que el podem perdonar, em sembla…
Doncs bé, finalment hem pujat a la Foradada on hem gaudit d’unes molt bones vistes, a la baixada he patit un petit ensurt en una patinada i unes quantes entropessades però no ha passat res greu, les soles m’han aguantat l’únic mal es que m’han llagat una mica però bueno es pot aguantar. De baixada hem pogut córrer un trosset i finalment hem tornat al punt de partida baixant per l’altra part de la serra fins al cotxe al Cocó de Jordi.


2 comentarios:

  1. sou una pandilla de fracasats ,a la foradada heu de muntar ji,ji, al montblanc van els valents, aixi que ja sabeu el que hau de fer.

    ResponderEliminar
  2. hola com has teu vull vull parlar amb francisco loreto soto

    ResponderEliminar