miércoles, 10 de marzo de 2010

Sortida pel Raco de Cedrilles



Avui dimarts hem quedat tres cabestros per fer una ruta per la muntanya, hem sortit Pepo, Loreto "lo pirata" i jo mateix (Alex).
La sortida ha començat de baix al parking del GR(sendera Pla de Gallos), en direccio a la casa guapa, alli Pepo ha començat a marcar un ritme  molt exigent, la pujada ha sigut molt forta, pero s'ha pogut fer tot d'una tirada i sense pardes.
Dalt del Raco de les Cedrilless'ha fet una breu parada per beure una mica i fer un parell de fotos d'escalada.
Aquesta vegada Pepo a exercit de cabestro major i s'ha ficat al davant al descensi la veritat em baixat com a locos, sense parar de correr tota la sendera i tambe tot el troç de carretera fins a les 7 piques. Alli ens em trobat el nostre company Maqueda, ens ha anat de categoria parar per saludar-lo i aixi agafar una mica d'aire.
Lapart del cremat l'hem començat amb un sprint pero al cap d'un ratet ja treiem la bufa, despres ja hem agafat un bon ritme, fins i tot per fer una mica de xarrameca, que sempre va be.
La questio es que hem fet un bon entrenoi la  gent que va fallan a les sortides ja es pot preparar pel que li poguer pasar.
Distancia recorrida: 7,18 kilómetros 
Altitud min: 155 metros, max: 487 metros
Desnivel acum. subiendo: 448 metros, bajando: 605 metros
Grado de dificultad: skill Fácil
Tiempo:   una hora 25 minutos

No hay comentarios:

Publicar un comentario