viernes, 25 de marzo de 2011

Font d'Andara

La tarde del dijous l'agrupacio d'amics los cabestros van partir sobre dos quarts de quatre desde l'esplanada del cami de les 7 piquesen desti la Font d'Andara. L'expedicio era de 8 cabestros encapsalada pel president de l'asosiacio BTT (Pantorrilla), van desafiar les circumstancies climatologiques que penetraves per les entranyes del Montsia amenaçan aquestes desde el moment del seu inici.
Vam sortir a peu de sendera del cremat en direccio al encreuament dels cabestros, ja desde el principi els components de la marxavan marcar un ritme amb molta contundencia, seguretat i sense paros en el pami, deixant-se portar per aquest caracteristic llevant de primavera que ens va acompanyar durant tot el trajecte.
Un dels primers punts importants de l'expedicio començava deixan al nostre costat la famosa sendera que uneix les set piques amb el bonic Raco de Serreries, gairebe arriban a dalt l'espesor del bosc de carrascaentre altres especies perennes li donaven aquest encant particular de la serra del Montsia, on alguns dels caminants ja notaven aquests primers sintomes de respiracio profunda. Ja al peu de la mola de Serreries i disfrutan dels bonics "paredons". Continuava la caminata desti de la Font d'Andara, va ser quan sense adonarnos vam penetrar dins de l'espesa boira en forma de nuvol, lo qual havia banyat tota la vegetacioi les roques al, pas de la nova sendera, oberta recienment.. Un cop arriban a la Font, tornaven per la mateixa sendera pero aquest cop canvian l'itinerari, creuant per dalt la cresta de Serrerilles per agafar la sendera de la mateixa, deixant de banda per on s'havia pujat. La baixada va ser prou rapida tot i l'esforç empleat en la pujada,es varealitzar amb un curt i agradable transcurs de temps.
Per al dilluns 28 hi ha organitzada un altra sortida d'uns 20 km aproximadament, en preparacio i exploracio per la cursa de la Duextrem.
Saludos cordials A.M.T.
                                                    Fotos

2 comentarios:

  1. SENSE PARAULES, UN CRONICA EXCELENT I ESPERAN UNA ALTRA SORTIDETA EN TANS DE CABESTROS COM ESTE DIJOUS.

    ResponderEliminar
  2. ara tot son flors i violes , despues a a la fabrica son gavinyetades i rencunies ai ai si pakito aixeques lo cap..............

    ResponderEliminar